Ongeval A44 ter hoogte van De Kaag.

16-08-2009 08:51

Reportage 1 http://112hm.nl/web/2009/08/15/opnieuw-ongeval-a44-ter-hoogte-van-de-kaag/

De Kaag (plassengebied) - Vandaag om even voor half zeven werd de blusgroep van Lisserbroek gealarmeerd om op te komen voor een ongeval op de A44, net even over de brug. Daar aangekomen bleek de ravage groots.

Het ging om een viskar die vermoedelijk losgeschoten is van de auto en waarbij de onderkant van de kar losgeraakt is. Daarbij zijn veel enigszins losstaande objecten zoals blikjes frisdrank, servetten, bakjes en ander materiaal op de weg gekomen. Dit is door Rijkswaterstaat opgeruimd. In de richting van Amsterdam zijn twee van de twee rijbanen afgesloten, het verkeer wordt over de vluchtstrook geleid en kan daarna de oorspronkelijk weg weer vervolgen.
Volgens de bestuurder van auto begon de viskar te opeens te dansen, net toen zij wat naar beneden reden over de brug. Hierop is volgens de bestuurder waarschijnlijk de stang waarmee de kar vastzat aan de trekhaak, afgebroken. Er zijn gelukkig bij dit ongeval geen gewonden gevallen. De verkopers zijn echter wel enorm geschrokken!

De aanwezige brandweer heeft alleen twee gasflessen verwijderd uit de kar. De kar zelf is verder meegenomen door Van der Vliet. Dit had ook de nodige moeite gekost vanwege de gescheurde onderkant: tijdens het takelen viel de onderkant los van de rest.
Casper van der Hoek en Pascal van Braak
(Bron: 112 Hollands Midden)

14 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57