Restaurant Beachclub in Erm gaat door brand verloren

02-09-2009 11:08

Reportage 1 http://www.112nederland.nl/Drenthe/nieuws/6817/

Erm - Erm - In de nacht van maandag op dinsdag even na middernacht is brand uitgebroken op het recreatiepark Ermerstrand in Erm. Restaurant Beachclub en een nog niet in gebruik zijnde hotel gingen in vlammen op. Hetzelfde geldt voor de toekomstige fitnessruimte.De brand werd al snel opgeschaald naar een grote brand. De acties van de brandweer richtten zich met name op het gebouw naast het brandende restaurant. Door dit receptiegebouw nat te houden, wist de brandweer te voorkomen dat ook dit pand in brand vloog.Het restaurant zelf was niet meer te redden. Om die reden heeft de brandweer dit gecontroleerd laten uitbranden. Ongeveer twee uur na het uitbreken van de brand kon begonnen worden met het nablussen Bij de brand deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Ondanks de vuurzee hoefden er geen recreatiebungalows of caravans ontruimd te worden.

Rookwolken met een vonkenregen trokken in de richting van naast het park gelegen akkers, waar het minder kwaad kon.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. In de loop van dinsdag zal daar onderzoek naar worden gedaan. (Bron: 112 Nederland)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57