Twee kop-straat aanrijdingen langs de IJssel

06-09-2009 22:19

Reportage 1 http://www.ijsselnieuws.nl/index.php?option=com_content&view=article&...

Deventer - DEVENTER - Vanmiddag tussen half drie en drie uur hebben op de IJsselkade in Deventer twee afzonderlijke kop-staart-aanrijdingen voorgedaan binnen een afstand van ongeveer een kilometer.

Bij de eerste aanrijding voor de voetgangersoversteekplaats ter hoogte van de Kersenstraat botsten een personenauto achterop zijn voorganger. Hierbij raakte de achteropkomende auto zwaar beschadigd aan de voorzijde. Bij deze aanrijding zijn geen gewonden gevallen. Nadat beide bestuurder het schadeformulier hadden ingevuld, is de achteropkomende auto afgesleept door bergingsbedrijf Wolves.

Niet ver daar vandaan, nabij de verkeerslichten aan de Nieuwe markt, botsten eveneens een personenauto achterop zijn voorligger. Bij dit ongeval is in tegenstelling van het voorgaande ongeval wel de hulp ingeschakeld van politie en ambulance. De bestuurster van de voorste auto is ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel op nekklachten, maar kon zonder letsel haar weg vervolgen. Ook bij deze aanrijding raakte de achteropkomende auto zwaar beschadigd. Nadat dit ongeval in kaart was gebracht door agenten van politie IJsselland, is de zwaar beschadigde auto afgesleept door bergingsbedrijf Wielsma.

De reden dat binnen een kilometer twee verschillende bergingsbedrijven actief zijn, is doorgaans afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij. (Tekst van: IJsselnieuws)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57