2 verkeersongevallen tegelijkertijd op 1 kruising in Uitgeest

14-09-2009 22:20

Reportage 1 http://www.mgkmedia.nl/index2.php/2009/09/14/2-verkeersongevallen-tegelijkert...

Uitgeest - Uitgeest - Maandagmiddag rond 10 over 12 vond er een kop staart aanrijding plaats op de kruising van de Prinses Beatrixlaan met de Geesterweg in de richting van Akersloot. Hooguit 10 minuten later gebeurt er in de andere richting ook een kop staart aanrijding.

Het 1e ongeval betrof een gele opel astra die achterop een blauwe suzuki swift reed. De passagier van de opel klaagde over nek klachten vandaar dat de brandweer werd gealarmeerd. De patient is door de hulpdiensten uit het voertuig gehaald zonder dat het dak van de auto moest.

Bij het 2e ongeval was er een blauwe pegueot 106 achterop een zwarte opel astra gereden. Ook hier klaagde de passagier van de opel van nekklachten. Ook deze is zonder dat het dak eraf moest uit de auto gehaald, echter stond de brandweer van Heemskerk al klaar om het voertuig open te knippen.

Toen de beide personen in de ambulance lagen is de 1e ambulance naar het ziekenhuis vertrokken. Bij de 2e ambulance was een probleem met de bestuurster van de opel astra, die mee zou rijden als passagier. Toen zij in de ambulance zat kreeg ook zij last van nekklachten en werd zij zonder dat de ambulance opengeknipt hoefde te worden uit de ambulance gehaald en op een wervelplank gelegd, en door een andere ambulance ook naar het ziekenhuis gebracht. (Bron: MGK Media)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57