Ambulance dreigt in sloot te vallen

18-01-2009 13:01

Reportage 1 http://www.mgkmedia.nl/2009/01/17/303.html

Uitgeest - Zaterdagochtend even voor 11 uur kreeg de ambulance een melding van een fietser die te water was geraakt aan de Koogdijk in Uitgeest, omdat al direct duidelijk was dat het een slecht te bereiken plaats was werd in eerste instantie een motorambulance naar de plek van het incident gestuurd.

De fietser is door de verpleegkundige van de motorambulance uit het water gehaald en heeft eerste hulp verleend aan het slachtoffer. Daarop werd een ambulance gealarmeerd om het slachtoffer naar het ziekenhuis te vervoeren. Maar de ter plaatse gekomen ambulance kwam vast te zitten in de berm en moest door de brandweer bevrijd worden. Voor de fietser is er een andere ambulance gekomen om de fietser alsnog naar het ziekenhuis te vervoeren.

Op de Koogdijk raakte de ambulance vast te zitten in de berm doordat de bocht vermoedelijk te scherp was ingestuurd. De brandweer heeft de ambulance met 2 lieren vastgezet waardoor hij niet verder weg kon zakken en in de sloot zou belanden, en daarna weer op de weg gezet.(bron: MGK Media)

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57