Gokkastgelddieven gezocht

22-09-2009 09:23

Reportage 1 http://www.actueelnederland.nl/item/1173/Gokkastgelddieven-gezocht.html

Emmen - Emmen - De politie is op zoek naar vier gokkastgelddieven. Ze worden verdacht van het openmaken van gokkasten en het wegnemen van een geldlade met geld, in een café aan de Hoofdstraat in Emmen op 8 en 9 augustus 2009.

De bedrijfsleider van het café ontdekte op zaterdag 8 augustus dat van de gokkast waar de drie onbekende mannen stonden te spelen het alarm afging. Er was echter niets bijzonders aan de gokkast te zien waarna de mannen door konden spelen. Zondag 9 augustus komt één van die mannen met een vierde onbekende persoon terug en spelen ze wederom bij dezelfde twee gokkasten en wordt er ook deze keer “aan de kasten gerommeld”. Diezelfde dag werd de diefstal van een paar duizend euro door de bedrijfsleider ontdekt.

Op camerabeelden van het café zijn de verdachte mannen zichtbaar en is onder andere te zien dat één van de mannen zit te “rommelen” aan de gokkast, een geldlade uit de kast pakt, onder zijn jas verstopt en naar het toilet gaat. Van de beelden hebben we een aantal foto’s gemaakt die we u hieronder tonen.

Vraag politie
Wie (her)kent deze mannen aan de hand van de getoonde camerabeelden?

Uw tip
Bel met de Politie Drenthe: 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. (Bron: Actueel Nederland)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57