Auto rijdt tankstation binnen [getuigen gezocht]

24-09-2009 13:58

Reportage 1 http://www.actueelnederland.nl/item/1183/Auto-rijdt-tankstation-binnen-[getui...

Hoogblokland - Hoogblokland - De politie is nog steeds op zoek naar automobilisten die vlak voor het incident op de A27 een donkergroene Saab 900 S hebben gezien vóórdat het voertuig zich in de tankshop boorde. Getuigen die de bestuurder hebben zien rijden en zich nog niet hebben gemeld, worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Het incident deed zich gisterenmiddag 21 september om 16.30 uur voor bij een tankstation tussen Meerkerk en Gorinchem.

Slachtoffers
De 35-jarige bestuurder uit Utrecht reed om onbekende oorzaak met hoge snelheid het terrein van een tankstation op, botste tegen een stilstaande auto, waarna de twee voertuigen door de glazen pui van het pand in de tankshop belandden. De 35-jarige bestuurder raakte zwaargewond maar is momenteel bij kennis. Hij zal zo spoedig mogelijk worden verhoord. Zijn auto ramde het voertuig waarin een 24-jarige Israëliër zat. Ook een 38-jarige man uit Made, die op het moment van het incident in de tankshop aanwezig was, raakte zwaargewond. De toestand van hen is sinds de laatste berichtgeving vannacht onveranderd, evenals de situatie van de lichtgewonden. De identiteit van het dodelijke slachtoffer is nog niet formeel vast te stellen. Op basis van de huidige gegevens lijkt het te gaan om een 33-jarige Fransman. Deze man was eveneens in de tankshop aanwezig toen het incident zich voordeed.

Onderzoek
Het onderzoek concentreert zich momenteel op het horen van getuigen en de verdachte, de analyse van de sporen, camerabeelden en het technisch onderzoek naar de voertuigen. Dit zal nog geruime tijd in beslag nemen. In deze fase van het onderzoek werken in totaal een kleine 20 rechercheurs en analisten aan de zaak. (Bron: Actueel Nederland)

11 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57