Twee gewonden bij ongeval in Doetinchem

28-09-2009 20:48

Reportage 1 http://s01.dricom.nl/~nie112/uitrukken.php?id=4506
Reportage 2 http://gelrenieuws.nl/2009/09/twee-gewonden-bij-ongeval-in-doetinchem.html

Doetinchem - DOETINCHEM – Bij een frontale aanrijding op de Liemersweg in Doetinchem zijn maandagmiddag twee automobilisten gewond geraakt. Eén van hen is naar het ziekenhuis in Doetinchem gebracht, de ander naar het ziekenhuis in Nijmegen.

Het ongeval vond rond kwart voor vijf plaats. Volgens een woordvoerder van de politie ging het om een frontale aanrijding tussen twee personenauto’s, waarbij de twee automobilisten gewond zijn geraakt. Eén van hen raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Voor de hulpverlening werd een traumahelikopter ingezet.

De bestuurder van een zwarte auto werd ter controle per ambulance naar het ziekenhuis in Doetinchem gebracht.De bestuurder van de andere auto werd met arm- en bekkenletsel per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

Over de identiteit van de slachtoffers is nog niets bekend. Volgens de politie is de aanrijding mogelijk ontstaan door een verkeerde inhaalmanoeuvre. De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft een onderzoek ingesteld.

In verband met het onderzoek naar de aanrijding is de politie nog op zoek naar een automobilist(e) die achter de auto reed die uit de richting van Wehl kwam. Deze persoon wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Doetinchem via 0900-8844. (Bron: 112 Achterhoek nieuws)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57