Twee gewonden na ongeval nabij Bernardsluis

29-09-2009 11:15

Reportage 1 http://www.ijsselnieuws.nl/index.php?option=com_content&view=article&...

Deventer - DEVENTER - Op de Deensestraat nabij de Bernardsluis heeft er gisteravond rond tien over half elf een éénzijdig ongeval plaats gevonden. Hierbij raakte twee inzittenden beide gewond.

De bestuurder van de auto die vanaf de rijksweg A1 richting het centrum van Deventer reed, raakte in de bocht net voor de sluis vermoeddelijk de macht over het stuur kwijt. De auto schoot hierbij uit de bocht, schampte een slagboom, botste vol in de stalen reling van de sluisbrug en kwam vervolgens aan de andere zijde van de weg, tegen een betonnen bermverhoging tot stilstand. Deze zelfde reling heeft er voor gezorgd dat de auto niet in het water van de sluis terecht is gekomen.

De gewaarschuwde hulpdiensten rukte gezamenlijk uit voor de melding "ongeval met letsel, Deensestraat in Deventer" en waren allen ook snel op de plek desonheils aanwezig. De beide inzittenden konden het voertuig zelfstandig verlaten, waardoor er voor de brandweer niet veel te doen was en snel konden terugkeren naar de kazerne. Zij zijn later op de avond opnieuw opgeroepen om zich naar de Deensestraat te begeven om hier het wegdek te reinigen.

De beide slachtoffers zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Wel is duidelijk dat zij zelf de ambulance zijn betreden. De Deensestraat is enkele uren afgesloten geweest voor verkeer. Dit had te maken met de ongevals analyse die de politie heeft gedaan. Hier zal uit moeten wijzen wat de oorzaak van het ongeval is en of er sprake is geweest van "levensgevaarlijk rijgedrag" (Tekst van: IJsselnieuws)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57