Aanrijding tussen auto en fietser op Hanzeweg

02-10-2009 13:48

Reportage 1 http://www.ijsselnieuws.nl/index.php?option=com_content&view=article&...

Deventer - DEVENTER - Aan het eind van de middag heeft er op het kruispunt Hanzeweg - Gotlandstraat een aanrijding plaats gevonden tussen een fietser en een automobist. Beide bestuurder reden in de richting van de Zutphenseweg toen vermoeddelijk de fietser linksaf wilde slaan. De automobilist die recht door wilde rijden heeft de fietser niet aan zien komen en kon een aanrijding dan ook niet vermijden.

De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar het Ziekenhuis. Omdat niet duidelijk is wat de toedracht van het ongeval is, is de assitentie van de vekeers ongevallen analyse gevraagd. Zij hebben ter plaatse technisch onderzoek verricht om zodoende meer duidelijkheid te verschaffen.

Omdat het ongeval aan het eind van de middag en daarmee in het begin van de spits plaats vond zorgde de noodzakelijke wegafsluiting voor behoorlijk wat oponthoud. Verkeer vanaf de hanzeweg richting de Bernardsluis werd via de Gotlandstraat omgeleid. Hierdoor ontstonden er op de Hanzeweg, Gotlandstraat en de Noorwegenstraat flinke opstoppingen. (Tekst van: IJsselnieuws)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57