Ongeval Kanaalweg Hoogeveen

11-10-2009 14:29

Reportage 1 http://www.regiohoogeveen.nl/index.asp?p=newsmessage&i=12618
Reportage 2 http://zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6d345755&playzideo=6b344f526e3...

Hoogeveen - Hoogeveen - Zaterdagmiddag om 17.15 uur heeft een zware botsing plaatsgevonden op de Kanaalweg waarbij een drietal personenauto's beschadigd raakten. Volgens een ooggetuige werd het ongeval veroorzaakt wegens het niet verlenen van voorrang aan de bestuurder van de blauwe Seat die op de Kanaalweg reed. Beide auto's zouden een aanzienlijke snelheid hebben gehad, aldus een ooggetuige.

De Seat werd hard geraakt door een auto die vanuit de Bentinckslaan zo de Kanaalweg opreed. Deze klapte door de aanrijding tegen een geparkeerde auto. De aangereden automobilist wist zijn auto, die een boom aan de linkerkant van de weg schampte, even verderop tot stilstand brengen. Hij werd uit zijn auto geknipt door de brandweer. Met nekklachten werd de man vervoerd naar het ziekenhuis. Er was geen persoonlijk letsel bij de andere bestuurder. Het onderzoek door de VOA is inmiddels afgerond.

Update:
De gewonde man is 33-jarige inwoner van Hoogevener. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Hij werd aangereden door een 73-jarige autobestuurder uit Hollandscheveld, deze ging rechtsaf vanuit de Bentinckslaan de Kanaalweg op. Hij zag de auto van de man uit Hoogeveen over het hoofd. De geparkeerde auto die beschadigd raakte is van een 65-jarige Hoogevener. (Bron: Regio Hoogeveen)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57