Vijf gewonden bij frontale aanrijding Reduzum

12-10-2009 10:26

Reportage 1 http://www.112fryslan.nl/news/4110
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6c4969556e566f3d&playzideo...

Reduzum - REDUZUM - Bij een aanrijding op de Snitserdyk net na Tsienzerbuorren zijn vroeg in de middag vijf gewonden gevallen.

Het ongeval is waarschijnlijk veroorzaakt door een foutieve inhaalactie. Een Volvo Station haalde een Opel in en botste vervolgens frontaal op een VW Golf die uit de richting van Reduzum kwam. Twee ambulances uit Leeuwarden en een uit Sneek werden rond het middaguur gealarmeerd evenals de OVD-G.

Een gezin van drie uit de Volvo werd met spoed per ambulance naar het MCL gebracht. De bestuurster van de VW is op een wervelplank gelegd en via het portier aan de passagierskant bevrijd door het ambulancepersoneel. Ze is daarna naar het Antonius ziekenhuis in Sneek gebracht. De passagier van de betrokken Opel is vervolgens naar ziekenhuis de Tjongerschans in Heerenveen gebracht.

Berger Sypersma uit Oosterwierum heeft na onderzoek door de VOA beide wrakken afgevoerd. Tijdens het ongeval ontstond er aan beide kanten van het ongeval een file. Mensen die via de paralelweg om de file heen probeerden te komen kwamen ook daar vast te staan. (Bron: 112 Fryslan)

12 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57