Gewonden na aanrijding op Wijheseweg bij Raalte

16-10-2009 10:47

Reportage 1 http://www.regiosalland.nl/2009/10/15/gewonden-na-aanrijding-op-wijheseweg-bi...
Reportage 2 http://www.ijsselnieuws.nl/index.php?option=com_content&view=article&...

Raalte - RAALTE – Aan het eind van de middag, tegen half zes, ontstond er een aanrijding tussen een motorrijder en een autobestuurder. De auto kwam hierdoor op de kop in de naastgelegen droge sloot terecht. De bestuurder van de auto kon zelf uit het voertuig komen, en is per ambulance direct naar het ziekenhuis vervoerd.

De motorrijder was zwaarder gewond geraakt en werd ter plaatse verzorgd. Toen de tweede ambulance arriveerde werd ook de motorrijder naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer van Raalte hoefde enkel ingezet te worden om het lekken van brandstof uit de voertuigen te voorkomen. Een gealarmeerde traumaheli hoefde niet ter plaatse te komen.

De bestuurder van de auto uit de richting van Raalte verloor vermoedelijk de macht over het stuur en raakte daarbij de motorrijder uit de richting van Wijhe. Hierdoor is de motorrijder ten val gekomen en is de auto door geschoten en op de kop in de sloot tot stilstand gekomen. (Bron: Regio Salland)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57