Bestuurster zwaargewond bij ongeval A32

18-10-2009 20:23

Reportage 1 http://www.regiosteenwijkerland.com/index.php?p=nieuws&berichtid=2009...

Steenwijk - Steenwijk - Zaterdagavond is een bestuurster van een personenauto zwaargewond geraakt bij eenzijdig ongeval. Ook vier kinderen die in de auto zaten werden overgebracht naar een ziekenhuis.

Rond kwart over zes werd bij de hulpdiensten de verontrustende melding gemaakt van een ongeval op de A32 ter hoogte van de afslag Steenwijk Centrum / Vledder. Er was een personenauto over de kop geslagen, en tot stilstand gekomen in de naastgelegen sloot. Brandweerwagens van het korps Steenwijk, vijf ambulances en meerdere politie-eenheden rukten met spoed uit naar de plek des onheils.

De vier kinderen die in de auto zaten, konden op eigen kracht het voertuig verlaten. De bestuurster van het voertuig daarentegen zat bekneld, en was dusdanig gewond dat ze door brandweer- en ambulancepersoneel uit het voertuig gehaald moest worden. Brandweerlieden uit Steenwijk verwijderden het dak van de zwaargehavende stationwagen, om de vrouw uit haar benarde positie te krijgen.

Na een reddingsoperatie van bijna een uur kon het slachtoffer geplankt worden, om vervolgens met zware verwondingen overgebracht te worden naar een gespecialiseerd ziekenhuis. De vier kinderen zijn naar verschillende ziekenhuizen in de regio overgebracht, waarvan twee ter observatie.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is vooralsnog onduidelijk, de verkeerspolitie heeft een onderzoek ingesteld. (Bron: Regio Steenwijkerland)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57