Gewonden bij zware aanrijding Terneuzen

20-10-2009 11:22

Reportage 1 http://www.hvzeeland.nl/Nieuws/Item?nid=11874

Terneuzen - TERNEUZEN - Op de Axelsestraat in Terneuzen zijn maandag twee personen gewond geraakt. Zes auto´s raakten beschadigd.

Een 41-jarige automobilist uit Terneuzen kwam rond 12.20 uur uit de Zuidlandstraat en wilde de Dokweg op om daarna in de richting van de M. F.J. Haarmanweg te rijden. Op hetzelfde moment kwam een 20-jarige plaatsgenoot uit de richting van de Oude Vaart. Hij wilde rechtdoor rijden, richting het Schuttershof. Door onbekende oorzaak ontstond een botsing tussen beide voertuigen.

De auto van de 20-jarige kwam door de kracht van de botsing ongeveer 100 meter verder tot stilstand. Onderweg vernielde dit voertuig vier geparkeerde auto's en een hekwerk. Op de straat was het een ravage van brokstukken en olie. De Axelsestraat werd in beide richtingen afgesloten en het verkeer werd omgeleid. De weg werd omstreeks 16.00 uur weer vrijgegeven.

De 20-jarige bestuurder en een inzittende van zijn auto, een 16-jarige jongen uit Axel, zijn beiden met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht. (Bron: HV Zeeland)

14 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57