Ravage na ongeval op A7 Haskerhorne.

20-10-2009 19:25

Reportage 1 http://www.flitsnieuws.nl/nieuws/?content=detail&id=7324
Reportage 2 http://www.feannijs.nl/2536-file-door-ongeval-a7-heerenveen-joure.html

Haskerhorne - Haskerhorne - Dinsdagmiddag rond 14:00 uur moesten de hulpdiensten uitrukken naar de A7 voor een ongeval beknelling. Een bedrijfswagen raakte tussen Heerenveen en Joure door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. Brandweer Joure en Heerenveen kwamen met spoed ter plaatse.

De hulpverleners zijn een half uur bezig geweest om de bijrijder uit het voertuig te bevrijden. Een andere inzittende is vermoedelijk zelf uit de auto gekomen. De ambulancemedewerkers verleenden medische hulp en de twee mannen werden overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen dienst kwam ter plaatse om een onderzoek in te stellen. Door de klap van het ongeval lag het motorblok een vijf meter verderop. Ook diverse materialen uit de bestelbus lagen verspreid op de ventweg. De politie heeft de rechter rijbaan van de A 7 richting Joure afgezet zodat de hulpverleners veilig hun werk konden doen. Berger Hof heeft het voertuig afgevoerd. (Bron: Flitsnieuws)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57