Heldhaftig optreden van Jouster en politieagenten

07-09-2009 14:13

Reportage 1 http://www.flitsnieuws.nl/nieuws/?content=detail&id=7106
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6c6f5356&playzideo=6b344b5...

Haskerhorne - HASKERHORNE: Zondagavond raakt een bestuurder , een 57-jarige man uit Heerhugowaard , met zijn personenauto van de weg op de A 7 Oudehaske-richting Joure. Hij komt daarbij met zijn voertuig op de kop in een sloot tot stilstand.

Omstanders reageren direct en een 54-jarige medeweggebruiker uit Bergschenhoek, alarmeert direct 112 centrale en komt de man direct te hulp. Een 20- jarige Jouster springt direct in het water maar kan de deuren van de auto niet open krijgen. Wel hoorde hij een persoon op het raam tikken. De helper merkte dat in de auto nog een luchtbel aanwezig was en heeft de man pratende gehouden zodat hij in de luchtbel bleef.

Als de eerste politievoertuigen ter plaatse komen springen daarop direct een viertal agenten in de sloot. Het lukt hen, politie en passanten, om de deur en raam te openen met behulp van een krik, die een passant heeft aangereikt. Daarna lukt het hen om de man op de wal te krijgen.

De ambulance medewerkers ontfermen zich over de man en hij wordt naar het ziekenhuis overgebracht. Brandweer Joure en Heerenveen komen beide ook voor assistentie naar het ongeval. Berger Hof heeft het voertuig weer op het droge getakeld. (Bron: Flitsnieuws)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57