Auto over de kop gevlogen Hoorn

08-11-2009 13:56

Reportage 1 http://112venhuizen.nl/regionaal/auto-over-de-kop-gevlogen.html

Hoorn - HOORN – Vrijdagavond rond 21.00 uur is er op J.D. Pollstraat in Hoorn een auto met een zestal inzittende uit de bocht gevlogen en is vervolgens over de kop geslagen. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Het eenzijdige ongeval ontstond vermoedelijk doordat de bestuurster de bocht te hard inging.

Het voertuig kwam vanuit de Liornestraat is bij de bocht na de spoorwegovergang uit de bocht gevlogen. De oorzaak hiervan is nog niet bekend. Alle inzittenden, zes vrouwen in de leeftijd van 19 tot 21 jaar uit Hoorn, zijn ter observatie in het ziekenhuis opgenomen. Zij konden kort daarna weer naar huis met slechts lichte verwondingen. De auto raakte zwaar beschadigd en is door een bergingsbedrijf afgesleept. De Verkeers Ongevallen Dienst van de Politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. De J.D. Pollstraat was enige uren afgesloten voor het overige verkeer. (Bron: 112 Venhuizen)

8 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57