Agenten redden vrouw en hond uit brandende woning Aalten

13-11-2009 21:01

Reportage 1 http://gelrenieuws.nl/2009/11/agenten-redden-vrouw-en-hond-uit-brandende-woni...
Reportage 2 http://www.112achterhoek-nieuws.nl/

Aalten - AALTEN – Vrijdagochtend 13 november heeft er brand gewoed op de bovenverdieping van een woning aan de Bilderdijkstraat in Aalten. De bewoonster is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Politie en brandweer kregen rond 08:50 uur melding van de brand. De politie was als eerste ter plaatse en heeft aan de voorzijde van de woning een ruitje ingetikt om de bewoonster, die op dat moment op de trap lag, te helpen bij het verlaten van de woning. Aan de achterzijde van de woning heeft de politie via een openstaand raam de hond uit de woning gehaald. Korte tijd later was ook op de begane grond sprake van forse rookontwikkeling.

De brand is ontstaan bij een zonnebank op de bovenverdieping van de woning op het moment dat de bewoonster eronder lag. Zij is zelf naar beneden gevlucht, en door de politie mee naar buiten genomen.

De bewoonster is in eerste instantie opgevangen door buren, maar later met ademhalingsklachten ter controle door een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De brandweer heeft de brand geblust.

Diverse kamers op de bovenverdieping, en ook de zolder, liepen forse schade op. (Bron: GelreNieuws)

14 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57