Ongeval na uitwijken modder Grootebroek

13-11-2009 21:23

Reportage 1 http://112venhuizen.nl/regionaal/ongeval-na-uitwijken-modder.html?utm_source=...

Grootebroek - GROOTEBROEK – Woensdagmiddag rond 17.00 uur raakte een 57-jarige automobiliste uit Grootebroek gewond bij een aanrijding op de Raadhuislaan. De vrouw reed in de richting van Grootebroek en stuurde vermoedelijk omdat er modder op de weg lag naar links waar een 49-jarige man uit Hoorn met zijn auto reed.

De Hoornaar werd aan de linkerzijde aangereden door de vrouw en raakte door een uitwijkmanouevre naar rechts in de slip. Hij kwam verderop in de rechterberm tot stilstand. Een 42-jarige automobilist uit Grootebroek, die achter de Hoornaar reed, werd ook aan de linkerzijde geraakt door de auto van de vrouw. Hij kwam aan de rechterzijde tegen een boom tot stilstand. De auto van de vrouw kwam verderop op de rijbaan tot stilstand. De Grootebroekse werd gewond overgebracht naar het Westfries gasthuis in Hoorn. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. De Raadhuislaan was enige uren afgesloten voor het overige verkeer. Bron: 112 Venhuizen)

8 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57