Bestelbus botst frontaal op vrachtwagen Kornhorn

18-11-2009 22:05

Reportage 1 http://www.hvnieuws.nl/index.php?action=1&id=1853

Korhorn - Kornhorn - Bij een ongeval op de Noordwijkerweg in Kornhorn (buurtschap De Snipperij) zijn woensdag aan het einde van de middag drie mensen gewond geraakt.

Het ongeval ontstond toen de bestuurder van een bestelbus (volgens de vrachtwagenchauffeur) op de verkeerde weghelft kwam en daar bijna frontaal de vrachtwagen raakte. De chauffeur kon door flink uit te wijken een erger drama voorkomen. De achter de vrachtwagen rijdende personenwagen werd ook nog door de bestelbus geraakt, waarna de personenwagen nog een boom raakte.

De bestuurder van de bestelbus werd met behoorlijk letsel afgevoerd naar het UMCG in Groningen onder begeleiding van een trauma-arts van het ter plaatse gekomen MMT. Een inzittende van de personenwagen werd met lichter letsel ook per ambulance (uit Roden) naar een ziekenhuis vervoerd. De chauffeur van de vrachtwagen (van een bedrijf uit Drachten) raakte slechts gewond aan een vinger en kon met een pleister worden behandeld. De auto en de bestelbus werden door berger Van Kammen afgevoerd, terwijl de vrachtwagen door Dikkema werd afgevoerd. De weg was gedurende de afwikkeling van het ongeval afgesloten. (Bron: HV Nieuws)

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57