Explosie op 11e verdieping in Zaandamse flat

14-09-2010 11:28


Zaandam - Maandagochtend heeft er een brand gewoed in een woning op de 11e verdieping van de flat de Perim. De politie kreeg een melding over de brand en de hulpdiensten gingen eropaf. De brandweer had uit voorzorg 15 woningen van de flat ontruimd. Deze mensen werden opgevangen in het buurthuis.

De brandweer had de brand binnen een uur onder controle maar de woning kon niet meer gered worden en is helemaal uitgebrand. De politie heeft ook een 75-jarige man opgepakt voor verdenking van de brand. De woning zou namelijk dezelfde ochtend ontruimd worden. Ook is er geprobeerd bij het incassobureau brand te stichten.

De man is na de brand naar de woningbouwvereniging geweest. De politie werd hier gebeld omdat, de man zich agressief gedroeg. De man heeft toen een medewerker van de woningbouwvereniging neergeschoten toen de politie hem wilde aanhouden. De medewerker is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Er is nu een onderzoek gestart naar de 75-jarige man.
.


8 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57