Politie schiet na overval

01-10-2010 11:14


Breda - De politie heeft donderdagavond enkele waarschuwingsschoten gelost na een achtervolging van twee overvallers op een Esso-tankstation in Breda. Rond 3 uur 's nachts werden de daders betrapt bij het pompstation aan de Zuidelijke Rondweg en werd de achtervolging ingezet.

De achtervolging, waarin zowel de politie als de marechaussee participeerde eindigde in Rijsbergen. Daar ramde de vluchtauto van de daders een marechausseebusje. De politie heeft daaropvolgend enkele waarschuwingsschoten afgevuurd, en daarna de daders aangehouden. Er zijn geen meldingen van gewonden.

De ravage op de St. Bavostraat is enorm. Het busje is total loss en er zijn kogelgaten te zien. De politie is niet zeker of het tankstation bemand was, en kon dus niet aangeven of het om een overval of om een inbraak ging.

Update 11:45
De politie heeft bevestigd dat er 2 verdachten zijn aangehouden. Verder heeft de politie aangegeven dat een derde verdachte voortvluchtig is.

8 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57