Bizarre horloge-overval in Leiden

07-05-2012 08:57

Reportage 1 http://www.metronieuws.nl/nieuws/bizarre-horloge-overval-in-leiden/SrZleg!Oun...

Medemblik -



Een weekend vol met geweld in Nederland

Het was een weekend vol geweld en ellende, met een bizarre overal gistermiddag in Leiden. Een 63-jarige fietser werd in zijn woonplaats een paar honderd meter meegesleurd door een auto. Een passagier van de auto pakte de arm van de man vast en trok die naar binnen. Vermoedelijk was het de inzittenden van de auto te doen om het horloge van het slachtoffer. De overval mislukte.



Bij een schietpartij in de Rotterdamse wijk Schiemond is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 22-jarige Rotterdammer omgekomen. Agenten die de schoten bij het surveilleren hoorden, waren snel ter plekke. Reanimatie mocht echter niet baten. De toedracht van de schietpartij was gisteravond nog onduidelijk. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.



In de nacht van zaterdag op zondag schoten agenten op een automobilist in Breda. De 25-jarige bestuurder had een stopteken van de politie genegeerd en reed daarna vol gas het autovrije uitgaansgebied binnen. Omstanders moesten wegspringen om niet overreden te worden. De man kwam tegen een taxi tot stilstand. Toen de agenten hem wilden inrekenen kwam het tot een confrontatie waarbij de man is neergeschoten. Hij is gewond naar het ziekenhuis overgebracht en op de intensive care opgenomen.



Een 41-jarige man heeft zaterdagnacht in Goes twee agenten verwond. De man ging helemaal uit zijn dak toen hij van de politie het centrum moest verlaten omdat hij zich misdroeg. De man bespuugde een agent en hij schopte een andere.



In Medemblik verongelukte een 16-jarige joyrider gisterochtend bijna toen de politie hem op de hielen zat. De agenten wilden de jongen tijdens een surveillance aanspreken op zijn rijgedrag, waarna hij wegscheurde. Een wilde achtervolging volgde, waarbij de jongen levensgevaarlijke manoeuvres uithaalde. Een nog onbekende bijrijder was eerder al uit de auto gesprongen. Uiteindelijk zette de man, die de auto had ‘geleend’ van een familielid, de wagen stil op een parkeerplaats. Op het politiebureau werd zijn moeder gebeld.



11 jaar geleden

Bizarre horloge-overval in Leiden



Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57