Man loopt voor auto en overlijdt

05-11-2007 14:18

Reportage 1 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b346d5a6d773d3d&playzideo=6c4...
Reportage 2 http://www.kilroynews.net/special/2007-11/20071103-1.htm

Holsloot - Een 35 jr. inwoner van Emmen is zaterdagmiddag overleden aan de verwondingen die hij eerder die dag opliep op de N34 bij Holsloot. Na met zijn auto tegen de vangrail te zijn gebotst liep de man de weg weer op en rende voor een auto.

Het slachtoffer kwam kort daarvoor met een personenauto uit de richting Emmen. Vlak voor het verkeersplein Holsloot botste hij in volle vaart op de vangrail. De auto gleed van het talud en kwam onderaan tot stilstand. Volgens getuigen kroop de man uit zijn auto en klom het talud weer op. Hij maakte een verwarde indruk.

Hierna zagen getuigen de man de N34 oplopen en hem over de middengeleiding klimmen. Kort daarna liep hij de rijbaan richting Emmen op en werd daar geschept door een personenauto. De 63 jr. vrouw uit Coevorden die deze auto bestuurde, zag de man plotseling de weg oprennen en kon hem niet meer ontwijken.

De man raakte ernstig gewond. Een mobiel medisch team in een traumaheli verleende medische hulp waarna de man per heli is overgebracht naar het UMC Groningen. Daar is hij in de loop van de middag overleden.

De bestuurster van de personenauto raakte licht gewond maar hoefde zich niet onder doktersbehandeling stellen. Beide auto’s zijn afgesleept. I.v.m. het politieonderzoek en de berging van de auto’s is een deel van de N34 korte tijd afgesloten geweest en is het verkeer omgeleid.

15 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57