Auto te water bij Holsloot

24-10-2009 20:44

Reportage 1 http://www.112nederland.nl/Drenthe/nieuws/7278/

Holsloot - Holsloot - Vrijdagavond omstreeks half twaalf raakte aan de Trekkenweg in Holsloot een Suzuki van de weg en kwam daarna in het water van het verlengde Hoogeveense Vaart terecht.

De hulpdiensten hoorden bij aankomst op de plaats van het ongeval van getuigen dat in de te water geraakte auto twee mannen hadden gezeten.

Deze hadden zichzelf in veiligheid kunnen brengen waarna ze te voet op de vlucht waren geslagen. Brandweerduikers uit Emmen hebben voor alle zekerheid de personenauto en een gedeelte van het kanaal nog wel afgezocht op eventuele slachtoffers. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk, de auto is vermoedelijk uit de richting van de Van Goghstraat gekomen en heeft in de berm een paaltje geraakt. De politie is gisteravond aan de hand van het het kenteken van de Suzuki Swift een onderzoek begonnen om de bestuurder en zijn passagier op te sporen. Bij het incident in Holsloot verleenden ook de brandweer van Sleen en twee ambulanceteams assistentie. De brandweerduikers hebben berger de Jong geholpen met de berging van de beschadigde Suzuki Swift. De bestuurder en zijn passagier konden later in de nacht door de politie worden opgespoord. De 23 jarige eigenaar van de auto werd in zijn woning in Nieuw Amsterdam aangehouden op verdenking van het verlaten van een plaats van ongeval zonder zijn identiteit bekend te maken. Hij en zijn passagier waren niet gewond geraakt bij hun onfortuinlijke duik in het kanaal. De bestuurder had iets gedronken (225 ugl) maar omdat dit volgens hem deels na het ongeluk was gebeurd maakt de politie daar geen proces-verbaal voor op. Wel voor het verlaten van de plaats van het ongeval. Na verhoord te zijn is de man weer in vrijheid gesteld.(Bron: 112 Nederland)

14 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57