BMW te water in Leeuwarden

20-02-2009 07:58

Reportage 1 http://www.nieuwsuitfriesland.nl/?content=detail&id=463
Reportage 2 http://www.112fryslan.nl/2?&action=show&newsid=3143
Reportage 3 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6c4965526e413d3d&playzideo...

Leeuwarden - De hulpdiensten moesten in de nacht van zondag op maandag rond 20 voor 1 uitrukken voor een voertuig te water.

Op de Westerplantage is een BMW komende vanaf de Groeneweg te water geraakt. Brandweer, ambulance en politie kwamen met vele voertuigen ter plaatse. De brandweer die met duikteams van Leeuwarden en Zwaagwesteinde ter plaatse kwamen, hebben tevergeefs naar eventuele slachtoffers gezocht.

Al snel bleek dat er niemand meer in de auto zat, waarna de duiker een nummerbord van de auto heeft gehaald en naar de kant gebracht. Na enige tijd komt berger Theo Faber ook ter plaatse en word bij het bergen geassisteerd door de brandweerduikers. Omdat de auto bij een hoge kant omhoog getrokken moet worden, duurt het enige tijd voordat de auto eruit gehaald is. Om half 3 zijn alle voertuigen weer richting de post.

De waterongevallenwagen van Damwoude kon niet ter plaatse komen omdat deze door nog onbekende redenen niet wou starten. Een gealarmeerde ambulance kon vrij snel weer terug keren en het mobiel medisch team werd ook geannuleerd.

De bestuurder van de BMW is bij de Noorderbrug aangehouden en door de politie meegenomen naar het bureau voor een blaastest, de man had anderhalf keer de toegestane hoeveelheid gedronken.

(bron: 112 Fryslan)

15 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57