Fietser ernstig gewond na botsing met andere fietser

14-04-2008 18:54

Reportage 1 http://s01.dricom.nl/~nie112/uitrukken.php?id=2663

Silvolde - Een 19-jarige jongen uit Silvolde is in de nacht van zaterdag op zondag zeer ernstig gewond geraakt nadat hij rond 03.30 uur op de Rabelingstraat in Silvolde met zijn fiets in botsing kwam met een tegemoetkomende 17-jarige fietser uit Westendorp (Achterhoek).

Het slachtoffer kwam na de botsing vermoedelijk dermate ongelukkig ten val, dat gezien het letsel ook een traumahelikopter werd ingezet. Het slachtoffer werd allereerst per ambulance naar het ziekenhuis in Doetinchem vervoerd, maar kort daarna per heli doorgevlogen naar het UMC in Utrecht.

Uit een voorlopig onderzoek is de politie gebleken, dat het slachtoffer met twee andere leeftijdsgenoten vanuit de richting Westendorp fietsten. Ze reden gedrieën naast elkaar, waarbij het slachtoffer zonder verlichting aan de linker buitenkant. De 17-jarige uit Westendorp fietste met verlichting het drietal tegemoet. Op de weghelft bestemd voor de 17-jarige vond de botsing plaats, waarbij beiden kwamen te vallen. De 17-jarige bleef ongedeerd, terwijl de 19-jarige ernstig letsel opliep.(bron: 112 Achterhoek nieuws)

16 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57