Twee shovels in brand

20-04-2009 19:55

Reportage 1 http://gelrenieuws.nl/2009/04/shovel-in-vlammen-op.html

Silvolde - Maandag zijn twee shovels in de brand geraakt. Beide keren moest de brandweer in actie komen. Niemand raakte gewond.

Bij een boerenbedrijf aan de Oude Dinxperlosweg in Silvolde werd een shovel door brand verwoest. De man was rond kwart voor vijf met werkzaamheden bezig. Volgens de bestuurder werd het opeens wel heel erg warm in de cabine. Op dat moment bleek de achterkant van de shovel al in brand te staan. De man kon zijn cabine ongeschonden verlaten en probeerde de brand te blussen met een brandblusser. Toen dat niet lukte belde hij de brandweer. De brandweer bluste de brand maar kon niet voorkomen dat de shovel volledig in vlammen op ging.

Rond half zeven was het raak op de Tolhutterweg in Ruurlo. De 17-jarige bestuurder uit Ruurlo zag op eens rook uit de shovel komen. Hij zette het voertuig aan de kant en opende de motorklep. Vervolgens probeerde hij de brand met zand te blussen. Toen dat niet lukte belde hij zijn vader, die kwam met twee brandblussers. Omstanders hadden in de tussen tijd de brandweer gebeld. Die moest er aan te pas komen om het vuur te doven.

In beide gevallen worden kotsluiting of oververhitting als mogelijke oorzaken genoemd.(bron: GelreNieuws)

15 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57