Aanrijding tussen vrachtwagen en auto

22-05-2008 18:03

Reportage 1 http://www.radionof.nl/?page=1&id=5443

Twijzel - Bij een aanrijding aan de Tsjerkebuorren (N355) in Twijzel is Donderdagmorgen rond 11.30 uur een auto totaal loss geraakt. De bestuurster, evenals de vrachtwagenchauffeur kwamen met de schrik vrij. Door nog onbekende oorzaak is de automobiliste achterop een vrachtwagen gereden. Door de klap raakte de auto zwaar beschadigd en lekte koelvloeistof. Hierdoor ontstond op de nog hete motorblok stoomvorming waardoor het leek dat het voertuig in de brand stond. Hierop werd de brandweer en een ambulance gealarmeerd.

De brandweer heeft het verkeer omgeleid over de parallelweg en voorkwam verdere verspreiding van lekkende vloeistoffen uit de auto. De vrouw is door het ambulancepersoneel op verwondingen onderzocht, maar bleek geen letsel te hebben opgelopen. Met enkel kleine beschadigingen aan de achterzijde kon de vrachtwagen zijn weg vervolgen. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept. (bron: Radio Noordoost Friesland)

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57