Tapijtopslag van meubelzaak in Eerbeek in brand

27-05-2008 13:01

Reportage 1 http://www.112ijsselstreek.nl/05262008_FB_brand_eerbeek.htm

Eerbeek - Aan het Beekpad in Eerbeek heeft maandagavond een felle brand gewoed. De brandweer had het vuur snel onder controle.

De brand werd omstreeks 20:15 uur gemeld. Een overkapping waar tapijtresten van Geerligs Woon Service Winkel lagen opgeslagen stond volledig in brand. De rookontwikkeling was tot in de wijde omtrek te zien. Het vuur dreigde over te slaan naar een naast gelegen schuur waar lijm lag opgeslagen. De brandweer van Eerbeek was snel met twee bluswagens ter plaatse en kon voorkomen dat het vuur oversloeg. Tevens kwam een bluswagen van de Loenense brandweer ter assistentie. Een konijntje, dat in een hok vlak bij de vuurzee zat, kon op tijd in veiligheid worden gebracht. De brandweer had het vuur binnen 20 minuten onder controle en was daarna nog geruime tijd bezig met na blussen. Een aangrenzende carport liep brandschade op. De oorzaak van de brand is op dit moment nog niet bekend.

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57