Afgelopen weekend opnieuw branden in Eerbeek

10-11-2008 19:38

Reportage 1 http://gelrenieuws.nl/2008/11/opnieuw-branden-in-weekeinde-in-eerbeek.html

Eerbeek - Eerbeek wordt al enkele maanden vooral in het weekeinde geteisterd door brandstichtingen. Ook dit weekeinde was het raak: drie brandjes.

Zaterdagavond iets voor half negen was er een brandje aan Het Haagje. Door een getuige werden drie jongens gezien van ongeveer veertien jaar. Twee hadden donkergrijze jassen aan, de derde was kleiner en had een witte jas aan en pet op. De politie zoekt meer getuigen. Bekend is dat er een man met hondje en een jogger rond die tijd in de buurt waren.

Diezelfde avond stond tien voor negen aan de Leharstraat een conifeer in brand. Buurtbewoners blusten het vuur, de brandweer kon volstaan met nablussen. Een ouder echtpaar heeft aangifte van brandstichting gedaan en is zo bang geworden dat het de andere coniferen ook uit de tuin gaat verwijderen. Getuigen zagen twee jongens de Loenenseweg oversteken en richting het ‘oude Eerbeek’ rennen. Beide jongens waren tenger en ongeveer veertien jaar oud. Een droeg een opvallend wit gebreid vest met capuchon en de ander een donkere jas.

Gistermiddag even na vijf uur moest de brandweer in actie komen omdat een ondergrondse papiercontainer aan de Stuijvenburchstraat in brand stond. Eerder deze week ging er aan de Beethovenstraat in Eerbeek een speeltoestel in vlammen op.(bron: GelreNieuws)

15 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57