Pyromanen munten het weer op coniferen in Lichtenvoorde

14-09-2008 13:23

Reportage 1 http://s01.dricom.nl/~nie112/uitrukken.php?id=3225

Lichtenvoorde - Onbekenden hebben zaterdagavond opnieuw coniferen in Lichtenvoorde in brand gestoken. De wijk Het Veld wordt als sinds mei opgeschrikt door diverse branden.
 
Gisterenavond was rond half negen een coniferenhaag aan de Weijenborgerdijk het doelwit. Door kortdaad handelen van de eigenaar en buurtbewoners bleef de brand beperkt.
De branden zorgen voor veel onrust bij de wijkbewoners.
 
De politie neemt de brandstichtingen hoog op en riep vorige week de hulp in van de inwoners van Lichtenvoorde. Volgens de politie worden de branden gesticht door vandalen die zich grote risico's nemen door coniferen en vuilcontainers bij woningen in brand te steken.
 
Sommige brandje konden door de bewoners of buurtgenoten worden geblust. In veel gevallen kwam de brandweer in actie. De politie doet een beroep op inwoners van Lichtenvoorde om alle bruikbare informatie over de verdachten van de brandjes door te geven via 0900-8844 of aan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
 
Eventuele benadeelden, ook zij die tot op heden een brand niet bij de politie hadden gemeld, wordt dringend verzocht om aangifte te doen. Dit kan na een telefonische afspraak met de politie via 0900-8844.(bron: 112 Achterhoek nieuws)

15 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57