Lange files na aanrijding op A28 bij de Lichtmis

30-08-2008 10:53

Reportage 1 http://www.regiomeppel.nl/content/bekijkNieuws.php?ID=6430
Reportage 2 http://www.kilroynews.net/special/2008-08/20080830-1.htm

Lichtmis - Op de A28, op het viaduct bij De Lichtmis, heeft vanmorgen een kop-staart aanrijding plaatsgevonden. Op de eerste rijbaan richting Zwolle botste een Mitsubishi Carisma achter op een Chevrolet Kalos. Hiervoor werden brandweer, ambulancedienst, politie, verkeersregelaars en bergers gewaarschuwd.

De brandweerkorpsen van Staphorst, Hasselt en Meppel waren aanrijdend maar de brandweer Staphorst hoefden slecht de accuklemmen te ontkoppelen. De overige rode wagens mochten weer retour. Drie wagens van Rijkswaterstaat zorgden dat het overige verkeer veilig langs het ongeval konden. De politie Horst en Waterland nam de aanrijding, waarbij slechts de bestuurder van de Kalos lichtgewonde raakte, op.

Op de alarmcentrale werden de verrichtingen van het ingezette personeel nauwkeurig gade geslagen. Op 1 van de aanwezige wagens van rijkswaterstaat is als van proef een camera geplaatst die de beelden naar de alarmcentrale stuurt. Van hieruit is ook de camera te bedienen en kan men direct meekijken naar hetgeen er heeft plaatsgevonden. Een nieuwtje op het gebied van controle. (bron: Regio Meppel)

15 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57