Aanrijding tussen personenauto en camper op de A28

06-10-2008 19:47

Reportage 1 http://www.regiomeppel.nl/index.php?frame=bekijkNieuws.php?ID=7367

Lichtmis - Een aanrijding op de A28 heeft vannacht rond half een de brandweerkorpsen van Hasselt, Staphorst en Nieuwleusen uit de nachtrust gehaald. Op de pagers was de melding Coba 4 middelhulpverlening te lezen. Ook een eenheid van politie Horst en Waterland en een eenheid uit Zwolle waren aanrijdend. De ambulance van de post Lichtmis was ook al snel ter plaatse.

Een personenauto was, tussen de Lichtmis en tankstation Haerst, tijdens een inhaalpoging in een slip geraakt en ramde een camper. Hierna tolde de auto een keer om zijn as en ramde de camper opnieuw. Ditmaal werd ook de camper onbestuurbaar en beiden vlogen richting de vangrail. Deze hield beide voertuigen aan eigen zijde maar kon niet voorkomen dat de twee voertuigen omsloegen.

De personenauto kwam op zijn dak tot stilstand. De camper gleed nog enige meters door en kwam uiteindelijk op zijn kant tot stilstand. De bestuurder van de personenauto kon zelf uit de totaal vernielde Toyota klauteren en spoedde zich naar de camper.

Aldaar trof hij de bestuurder van de camper al aan. Beiden mankeerden niets. Dit kon niet van de bijrijdster van de camper worden gezegd. Zij had dusdanige verwondingen aan haar been dat ze overgebracht moest worden naar het ziekenhuis.

De vangrail was over een kleine honderd meter dusdanig vernield dat een spoedreparatie noodzakelijk was. De gevaarlijk uitstekende ijzeren palen waren een groot gevaar voor de weggebruikers als er opnieuw een aanrijding plaats zou vinden.

De 1e baan van zowel richting Zwolle als richting Staphorst werden afgezet. De reparatie zal tot deze middag duren hetgeen een flinke oponthoud zal veroorzaakten in de ochtendspits. (bron: Regio Meppel)

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57