Automobilist onwel geworden op A28

24-03-2009 21:47

Reportage 1 http://www.regiomeppel.nl/index.php?frame=bekijkNieuws.php?ID=9883
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b346d5a6d773d3d&playzideo...

Lichtmis - Een automobilist is vanmorgen vroeg op de A28 tussen De Lichtmis en Zwolle, ter hoogte van afslag Ommen, onwel geworden waarna de man in de linker vangrail botste. Hierna schoot de auto de weg over en kwam vlak voor en paar bomen tot stilstand. De ambulancemedewerkers waren snel ter plaatse en koppelden de man aan een hartmonitor aan.

De brandweerkorpsen van Hasselt en Nieuwleusen werkten nauwkeurig samen om het dak van de Citroen Picasso te verwijderen waarna de man op een wervelplank uit zijn auto gehaald werd. Het slachtoffer was tijdens zijn redding bij kennis en aanspreekbaar. Wel was het communiceren ietwat lastig omdat het om een Engels sprekende man ging. Maar de gewondenverzorgster kreeg de man toch vrij kalm en vertelden wat er allemaal ging gebeuren.

Nadat de man bevrijd was werden alle onderdelen weer in de auto gelegd en werd het wrak door berger Leerentveld opgetakeld. De kijkersfile die door het ongeval ontstond kwam zelfs tot aan knooppunt Lankhorst. Tegen half negen waren alle voertuigen van de rijbaan en kon het verkeer weer op volle kracht doorrijden. (bron: Regio Meppel)

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57