Maaimachine in de sloot na uitwijken

09-10-2008 07:45

Reportage 1 http://www.112marum.nl/bericht.php?id=2104

Vlagtwedde - Aan de Jipsingbourtangerweg is gistermiddag een maaier in half in de sloot beland. Dit gebeurde toen de chauffeur van de maaier moest uitwijken voor een tegenligger. Hier bij raakte hij drie bomen die afbraken en kwam vervolgens half in de sloot terecht. De chauffeur kwam met de schrik vrij en liep vrijwel geen letsel op. De gemeente werken heeft de bomen gesnoeid en afgevoerd. Ook een mechanisatie bedrijf uit Valthermond kwam ter plaatse om de maaier weer op de weg te krijgen. Dit werd bemoeilijkt doordat de maaiarmen zodanig beschadigd waren dat ze moesten worden gedemonteerd.
Na ruim twee en half uur werd de maaier uit de sloot getrokken door middel van een kraan. Deze heeft de maaier achter een boerdrij getrokken.
De maaier liep een aanzienlijke schade op. Tijdens het ongeval werd het verkeer via het fietspad omgeleid en tijdens het bergen afgesloten voor het verkeer.(bron: 112 Marum)

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57