Brand in zeilboot in loods Harlingen

17-10-2008 18:14

Reportage 1 http://www.mardia.nl/112nwfriesland/sub/Xtra.html

Harlingen - Op vrijdag 17 oktober werd de Harlinger brandweer rond 13:45 uur gealarmeerd voor een bedrijfsbrand op de Sibadaweg te Harlingen.
Enkele minuten laten werd het sein middelbrand gegeven waardoor er meerdere voertuigen van de Harlinger brandweer ter plaatste kwamen. Aangekomen bleek een zeilboot in brand te staan, aan deze boot waren laswerkzaamheden uitgevoerd. Door deze laswerkzaamheden kon de brand ontstaan, toen de brand onstond was de boot echter nog binnen in een loods gestald. Door het snelle handelen van het aanwezige personeel kon de boot op een trailer worden geplaatst en snel naar buiten worden gereden.

Toen de boot eenmaal buiten was gereden ging het personeel tevens al bezig met de bestrijding van de brand alvorens de brandweer ter plaatste kwam. Echter toen de brandweer aanwezig was heeft deze de bluswerkzaamheden overgenomen en was de brand snel onder controle. Ongeveer drie kwartier na de melding kon het sein brandmeester worden gegeven, de brandweer is nog enkele tijd bezig geweest met de na-controle i.v.m. de aanboord aanwezige accu's en gasflessen. (bron: 112 NoordWest Friesland)

15 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57