Drie doden bij ongeluk Ruurlo

22-10-2008 07:53

Reportage 1 http://s01.dricom.nl/~nie112/uitrukken.php?id=3380
Reportage 2 http://www.berkelstream.nl/nieuws/462/drie-doden-bij-verkeersongeluk-in-ruurl...

Ruurlo - Bij een ernstig ongeval tussen een taxibusje en vrachtwagencombinatie op de kruising van de Batsdijk met de Arfmanssteeg in het buitengebied van Ruurlo zijn dinsdagmiddag 21 oktober drie mensen om het leven gekomen. Eén inzittende van het taxibusje raakte zwaar gewond.
Het ongeval gebeurde omstreeks 16.20 uur en direct was duidelijk dat het om een zeer ernstig ongeval ging met meerdere slachtoffers. Alle hulpverleningsdiensten gingen naar de opgegeven locatie en ook de traumaheli werd ingezet.

Bij de komst van de hulpverleningsdiensten bleek dat diverse mensen de eerste hulp hadden verleend. Ten gevolge van het ongeval zijn ter plaatse drie slachtoffers overleden, te weten de 24-jarige bestuurster van het taxibusje uit Ruurlo, en twee inzittenden; een 85-jarige man uit Borculo en een 89-jarige man uit Hengelo (Gld). Een derde inzittende, een 61-jarige vrouw uit Zieuwent raakte zwaar gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht.

De 26-jarige vrachtwagenchauffeur uit Leeuwarden raakte niet gewond maar was zeer aangedaan door het ongeval.
Uit een eerste onderzoek is gebleken dat het taxibusje geen voorrang heeft gekregen van de vrachtwagencombinatie.
De rijbaan is tot ongeveer 21.45 uur afgesloten geweest in verband met de hulpverlening, het onderzoek van de verkeersongevallendienst en de berging van de voertuigen.
Voor diverse betrokkenen is het Bureau Slachtofferhulp ingeschakeld. (bron: 112 Achterhoek nieuws)

14 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57