Zoekactie naar vermoedelijke inbreker bij V&D Zwolle

26-10-2008 13:28

Reportage 1 http://www.dutchpics.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=167...
Reportage 2 http://www.meternieuws.nl/item.php?id=5208
Reportage 3 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b346d5a6d773d3d&playzideo=6d4...

Zwolle - Vrijdagmorgen en middag hebben diverse eenheden van de politie tevergeefs een zoekactie gehouden in de Vroom & Dreesman in Zwolle. Rond zes uur vrijdagmorgen kreeg de politie een inbraakmelding binnen waarop ze één gewapende inbreker al direct konden arresteren. Omdat de politie vermoede dat er nog een gewapende inbreker binnen zou zitten werd de V&D met onder andere politiehonden en een arrestatieteam doorzocht. Omdat de inbreker gewapend zou kunnen zijn werd ook de ruime omgeving afgezet. De afzetting leidde ertoe dat diverse winkels, ondermeer de Hema en C&A, hun deuren gesloten moesten houden. Doordat de winkels gesloten moesten blijven liepen zij de vrijdagomzet mis waardoor de schade in de miljoenen euro's loopt. Het V&D personeel werd opgevangen bij de Hema.

De politie staakte rond drie uur 's middags de zoekactie waarop de omliggende winkels hun deuren alsnog konden openen. De V&D zal vrijdag nog dicht blijven.

Het evenement Zwolle Culinair, dat vrijdag begint in de Broerenkerk, ook grote vertraging op zou lopen. Via een zijingang van de kerk konden de bedrijven toch hun stands opbouwen. (bron: Dutch Pictures)

15 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57