Bestelbus gezocht na rammen gevel in Zwartsluis

08-11-2008 22:35

Reportage 1 http://www.regiomeppel.nl/content/bekijkNieuws.php?ID=7944

Zwartsluis - In de vroege zaterdagochtend is de bestuurder van een bestelbus doorgereden nadat hij met zijn wagen tegen een woning aan het Buitenkwartier was gereden en daardoor de nodige schade heeft veroorzaakt. Omstreeks 4.30 uur hoorden de bewoners en hun buren een harde klap. Toen zij naar buiten keken zagen ze een donkere bestelwagen wegrijden.

De bestelbus is waarschijnlijk tegen de rijrichting in (het Buitenkwartier is een éénrichtingsweg) de straat ingereden. In een flauwe bocht is de bestuurder vermoedelijk de macht over het stuur kwijtgeraakt en tegen de voorgevel van de woning gereden. Vervolgens is de bestuurder tegen het verkeer in weggereden. Door de aanrijding is de hele voorgevel van de woning ontzet.

In de loop van zaterdagochtend heeft de bestuurder zich gemeld bij de politie. De 18-jarige man uit de gemeente Steenwijkerland meldde zich vrijwillig en verklaarde dat hij in een paniekreactie was weggereden. Uiteraard is van de man een alcoholtest afgenomen. Hieruit bleek dat hij niet onder invloed van alcohol was. De man is na het afleggen van de verklaring heengezonden. (bron: Regio Meppel)

15 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57