2 auto`s van de weg door plotselinge gladheid

22-11-2008 09:51

Reportage 1 http://www.112regiostaphorst.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=426...
Reportage 2 http://www.regiomeppel.nl/index.php?frame=bekijkNieuws.php?ID=8152

Zwartsluis - Vrijdagavond zijn op de Zomerdijk tussen Zwartsluis en de afslag naar Meppel twee personenauto`s van de weg geraakt. Beide ongevallen onstonden door plotselinge gladheid waardoor beide voertuigen in een flauwe bocht onbestuurbaar werden en zo rechtdoor reden om tegen een boom en respectievelijk bovenop een boomstronk tot stilstand te komen.

Het eerste voertuig, van een automobilist uit Steenwijk, wilde richting Steenwijk rijden. In de bocht werd de splinternieuwe auto onbestuurbaar en belandde op een boomstronk. Geluk bij een ongeluk anders was het voertuig waarschijnlijk te water geraakt.

De bestuurder van het andere voertuig reed richting Zwartsluis maar ook hij verloor in de bocht de controle over zijn voertuig. Na een slipparty kwam de auto vlak voor een boom tot stilstand. De bestuurder van deze auto is meegenomen door de politie. De man moet op het bureau een ademanalyse ondergaan.

Bij deze ongevallen raakten niemand gewond. De voertuigen zijn door.Berger Hooikammer afgesleept en heeft de bestuurder van het eerste voertuig meegenomen.
(bron: Regio Meppel)

15 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57