Zolderbrand te Wildervank

05-01-2009 18:11

Reportage 1 http://www.112groningen.nl/Groningen/nieuws/5078/
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6c4953546e673d3d&playzideo...

Wildervank - Bij een woningbrand aan de Dr Ebelstraat, is vannacht de zolder van een woning zwaar beschadigd geraakt. Rond half twee kwam er een brandmelding over het getroffen pand.

Brandweer Veendam kwam ter plaatse met een autospuit en de hoogwerker. Bij aankomst kwam er al een grote hoeveelheid rook door het dak. Door een binnenaanval te doen, kon worden voorkomen dat het een uitslaande brand werd. Wel werd met behulp van de hoogwerker het dakbeschot gecontroleerd onder de pannen. Hierbij bleek al snel, dat de brand toch al een gat in het dak had veroorzaakt. Nadat het sein "brand meester" was gegeven, werd de rook met behulp van een overdrukventilator uit de woning verdreven.

Eerder deze week was er ook al een brandje in een woning in dezelfde straat. Dit werd veroorzaakt door vuurwerk, welk door onverlaten door een brievenbus was gegooid. Hierbij hoefde de brandweer niet in actie te komen. De oorzaak van de brand van vannacht is nog niet bekend.(bron: 112 Groningen)

10 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57