Brand verwoest vakantiehuis in Olburgen

30-01-2009 17:07

Reportage 1 http://gelrenieuws.nl/2009/01/brand-legt-vakantiehuis-in-as-in-olburgen.html

Olburgen - Een felle brand heeft vrijdag op camping Dorado Beach in Olburgen een vakantiehuis in de as gelegd. Een kat kwam bij de brand om het leven.

De brand op de camping aan de Pipeluurseweg werd rond het middag uur ontdekt. Het vakantiehuis stond bij aankomst van de brandweer al volledig in brand. De brandweer kon een acht tal gasflessen op tijd in veiligheid brengen.

Brandweer Officier van Dienst Ad van Loon was erg verbaast over het aantal gasflessen dat aanwezig was. “We hadden wel een paar gasflessen verwacht, maar vijf grote en drie kleine hadden niet. De gasflessen kunnen bij brand gemakkelijk ontploffen, met alle gevaren van dien.”

Een kat, die volgens onbevestigde berichten nog in het vakantiehuis aanwezig was, kwam bij de brand om het leven. De brandweer van Steenderen kreeg assistentie van collega’s Doesburg bij het blussen van de brand. De oorzaak van de brand is niet bekend. Het vakantiehuis was wel bewoond, maar op het moment van de brand waren de bewoners niet aanwezig.(bron: GelreNieuws)

15 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57