Brand bij woning Surhuizum

14-02-2009 17:05

Reportage 1 http://www.radionof.nl/?page=42&album=1473

Surhuizum - Vrijdagavond rond 17.50 uur moest de brandweer van Surhuisterveen voor de tweede keer in korte tijd uitrukken voor een brand aan de Suderheawei nabij Surhuizum. In de nacht van 30 op 31 december van 2008 ging op dit adres een woning door brand geheel verloren. Een naast staande schuur bleef toen van de vlammenzee bespaart.

Deze schuur vatte door nog onbekende oorzaak vrijdagavond vlam. De brandweer was snel ter plaatse en kon ditmaal erger voorkomen. Het bleef bij een kleine binnenbrand en was snel onder controle. Na tien minuten blussen was de klus geklaard en konden de brandweerlieden weer richting de kazerne keren.

Ook de politie kwam bij de brand polshoogte nemen. Samen met de dienstdoende agent kwam een stagiaire (foto 2) mee om praktijkervaringen op te doen van de werkzaamheden van de politie. In Noordoost-Friesland zijn in totaal 4 stagelopers de komende tijd actief bij de politie, waarvan drie in Dokkum en één in Buitenpost. Zij volgen hun opleiding bij het ROC Friese Poort in Leeuwarden voor geüniformeerd beroepsonderwijs. (bron: Radio Noordoost Friesland)

15 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57