Schuur in Empe door brand verwoest

21-02-2009 16:13

Reportage 1 http://gelrenieuws.nl/2009/02/schuur-volledig-door-brand-verwoest.html

Empe - De brandweer van Voorst werd vrijdagavond om kwart voor twaalf opgeroepen voor een schuurbrand in Empe. Al tijdens het rijden naar het opgegeven adres aan de Rijksweg was de rook en het vuur al duidelijk waarneembaar en besloot de bevelvoerder om de assistentie van het korps Klarenbeek in te roepen.

Voor dat de brandweer gearriveerd was heeft de bewoner nog snel een paar cavia’s uit een hok kunnen redden. De kippen en hanen die tegen de achterzijde van de schuur hun domicilie hadden hebben het echter niet allemaal overleeft.

Door de gunstige windrichting heeft het woonhuis geen gevaar gelopen. De oorzaak moet zeer waarschijnlijk gezocht worden bij een houtkachel die in de schuur aanwezig was.

Voor de eigenaar van het pand, zelf vrijwillig brandweerman, was het een rare ervaring om te zien hoe zijn collega’s uit Voorst in zijn tuin stonden en vakkundig de brand bluste. (bron: GelreNieuws)

10 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57