Vier branden in korte tijd te Muntendam / Zuidbroek

06-04-2009 07:25

Reportage 1 http://www.112marum.nl/bericht.php?id=2841
Reportage 2 http://www.112groningen.nl/Groningen/nieuws/5703/vier-branden-in-zuidbroek-mo...
Reportage 3 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b3457616e773d3d&playzideo...

Muntendam - Zondagmorgen 5 april kwamen er tussen 6.22 uur en 7.12 uur vier brandmeldingen binnen bij de Gemeenschappelijke Meldkamer Groningen. Het ging om een uitslaande brand in de jeugdsoos aan de Stationstraat in Zuidbroek, een uitslaande brand in een leegstaande woning aan de Achterwal 11 in Zuidbroek, een uitslaande schuurbrand aan de Tussenklappen Westzijde in Muntendam en een garagebrand aan een woning aan de John F. Kennedylaan 31 in Muntendam.

De brand in de jeugdsoos is bestreden door het korps van Hoogezand-Sappemeer met een tankautospuit en de hoogwerker. Om 6.48 uur kon het sein "brand meester" gegeven worden.

De woningbrand in Zuidbroek is bestreden door het korps van Zuidbroek met een tankautospuit en de tweede tankautospuit van Hoogezand-Sappemeer. Om 6.49 uur was het vuur onder controle. De woning is volledig afgebrand.

De tankautospuiten van Hoogezand werden daarna direct ingezet bij de schuurbrand in Muntendam. Daar stond een schuur (10 meter lang en 10 meter breed) in brand. In de schuur stonden landbouwvoertuigen. Om 7.11 uur kon hier het sein "brand meester" gegeven worden. De schuur is volledig uitgebrand.

Om 7.12 uur kwam de melding van een brand in een garage aan een woning in Muntendam. Het korps van Veendam heeft daar het vuur bestreden met de hoogwerker en een tankautospuit. Om 7.49 uur was het vuur onder controle. In de garage stond een auto.

Bij alle branden deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

De technische recherche van de Regiopolitie Groningen doet samen met de tactische recherche onderzoek naar de oorzaak van de branden. (bron: Hulpverleningsdienstgroningen.nl )

13 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57