Dode en gewonde bij uitslaande brand Roosendaal

22-04-2009 17:52

Reportage 1 http://www.brandweerspotters.nl/nieuws/43108/fotos

Roosendaal - Bij een uitslaande woningbrand in Roosendaal zijn dinsdagavond twee mensen gewond geraakt. Rond 21.30 uur brak brand uit in een woning aan de Lucas van Leydenstraat. De 69-jarige bewoonster raakte daarbij zwaargewond; zij werd in zorgwekkende toestand overgebracht naar een brandwondenziekenhuis in Rotterdam. De vrouw is daar woensdagmorgen aan haar verwondingen bezweken. Haar 73-jarige vriend werd naar het Franciscusziekenhuis in Roosendaal vervoerd en is daar opgenomen op de afdeling Intensive Care.

De rijtjeswoning raakte zwaar beschadigd. Ook enkele naastgelegen woningen liepen rook- en waterschade op. Uit voorzorg evacueerde de politie kort na het uitbreken van de brand vier woningen. Op dat moment waren in die panden zeven personen aanwezig. De gemeente Roosendaal regelde opvang voor hen. Over de oorzaak van de brand, die vermoedelijk op de eerste verdieping is uitgebroken, is nog niets te zeggen. De brandweer zette twee tankautospuiten, een hoogwerker en een tankwagen in. Circa twintig brandweerlieden bedwongen de brand die rond 23.30 uur onder controle was.

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57