Auto rijdt van talud op N31 bij Drachten

03-05-2009 23:41

Reportage 1 http://www.hvnieuws.nl/index.php?action=1&id=1061
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b3461576d673d3d&playzideo...
Reportage 3 http://www.112fryslan.nl/news/3450

Drachten - De bestuurder van een Opel Zafira is zondagmiddag om 16.40 met zijn auto van het talud afgereden op de Wâldwei (N31) net voor de afrit Rottevalle. De man viel waarschijnlijk tijdens het rijden in slaap en verloor zo de macht over het stuur. De man heeft nog geremd maar kon niet voorkomen dat de auto naar beneden gleed. Hij kwam op de zij in de sloot tot stilstand.

De brandweerkorpsen van Ureterp, Beetsterzwaag en Drachten werden gealarmeerd om assistentie te verlenen. De brandweer heeft de passagier, een vrouw, uit het voertuig gehaald. Hiervoor moest een deur uit de auto worden geknipt. De bestuurder kon op eigen kracht naar boven lopen, hier is hij in een ambulance onderzocht. Twee kinderen waren al snel door omstanders uit de auto gehaald. Een andere ambulance is naar beneden gereden zodat de vrouw makkelijker in de ambulance kon. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De verkeersongevallen dienst van de politie Fryslân heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval.(bron: HV Nieuws)

14 jaar geleden




Add to Google

| More




Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home/112-nieuws/public_html/index.php on line 57