Vijfjarig meisje overleden bij ongeluk in Vroomshoop

09-05-2009 17:06

Reportage 1 http://www.meternieuws.nl/item.php?id=5671
Reportage 2 http://www.zideo.nl/zideomediaplayer.php?zideo=6b346d5a6d773d3d&playzideo...

Vroomshoop - Op vrijdag 8 mei 2009 omstreeks 14.48 uur fietste een moeder met haar kind en haar vijfjarige dochter op haar eigen fietsje over de Linderflier in Vroomshoop. Een 80-jarige man uit Mariënberg, die zijn auto geparkeerd had op een parkeerplaats aldaar, reed op het moment dat het meisje langs zijn auto fietste achteruit. Het meisje kwam onder de auto van de man terecht. Na ongeveer 6 meter merkte de bestuurder dat er wat aan de hand was. Hierop reed hij weer naar voren. De man heeft het meisje niet gezien toen hij achteruit reed. Omstanders begonnen het meisje meteen te reanimeren.

Dankzij het sms-alarm werden andere mensen gealarmeerd die assisteerden bij de reanimatie tot de traumahelikopter en de ambulance arriveerden. Het meisje overleed op weg naar het ziekenhuis. Verkeersanalisten van de politie Twente hebben een onderzoek ingesteld naar de toedracht. De 80-jarige bestuurder werd aangehouden en legde op het politiebureau een verklaring af waarna hij in vrijheid werd gesteld. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Aan de betrokken wordt slachtofferhulp aangeboden.

9 jaar geleden
Add to Google

| More
Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /var/www/vhosts/112-nieuws.nl/httpdocs/index.php on line 57